Bestel Potgrond producten onlline bij Sikkema Sebaldeburen

Bestel Potgrond producten

Potgrond image

De beste Potgrond producten

Potgrond

Verfijnd zoeken

Bemeste Tuinaarde

Bemeste Tuinaarde

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook Bemeste tuinaarde.Door de uitgebalanceerde samenstelling van deze Vam bemeste tuinaarde is zij geschikt voor grondverbetering, en aanvullen en ophogen van uw border en tuin. Door het hoge gehalte organische stof wor..
4,17
GFT Compost

GFT Compost

Bij SikkemaSebaldeburen vind u GFT CompostVam GFT compost is vervaardigd van aan de bron gescheiden groente- fruit,- en tuinafval. Vam GFT compost is een organisch bodemverbeterend middel dat naast veel organische stof ook veel voedingsstoffen voor h..
3,87
potgrond universeel 70liter

potgrond universeel 70liter

Bij SikkemaSebaldeburen vind u potgrond universeel 70literDoor de optimale samenstelling van deze potgrond, is deze geschikt voor alle kamer- en terrasplanten. Deze potgrond is bovendien uitermate geschikt voor al uw balkon-, perk- en vaste planten.J..
9,56
Sierschors

Sierschors

Bij SikkemaSebaldeburen vind u SierschorsVan boomschors voorkomt erosie en overmatige verdamping, is isolerend, structuur verbeterend en milieuvriendelijk. De boomschors is geschikt voor decoratie, deklaag op wandelpaden en speelplaatsen en als onkru..
10,47
Tuinturf

Tuinturf

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Tuinturf.Vam Tuinturf is zeer geschikt voor bodemverbetering en het planten van zuurminnende gewassen zoals coniferen, heide en hortensia. Door het hoge gehalte organische stof en de grote water capaciteit, brengt u een..
8,59
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5