Bestel Tuin en Weide producten onlline bij Sikkema Sebaldeburen

Bestel Tuin en Weide producten

De beste Tuin en Weide producten

Tuin en Weide

Verfijnd zoeken

Bemeste Tuinaarde

Bemeste Tuinaarde

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook Bemeste tuinaarde.Door de uitgebalanceerde samenstelling van deze Vam bemeste tuinaarde is zij geschikt voor grondverbetering, en aanvullen en ophogen van uw border en tuin. Door het hoge gehalte organische stof wor..
3,93
DCM mix 5

DCM mix 5

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook DCM mix 5 Organische meststof met een lange en gelijkmatige werkingsduur, welke makkelijk strooibaar is.Organische meststof* met de nadruk op stikstof (10%N), aangevuld met een evenwichtige kaliumbemesting (8% K)..
37,69
GFT Compost

GFT Compost

Bij SikkemaSebaldeburen vind u GFT CompostVam GFT compost is vervaardigd van aan de bron gescheiden groente- fruit,- en tuinafval. Vam GFT compost is een organisch bodemverbeterend middel dat naast veel organische stof ook veel voedingsstoffen voor h..
3,57
Graszaad GP11

Graszaad GP11

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook Graszaad GP11Weidemengsel voor blijvend grasland.Samenstelling:Engels raaigras 69 % Timothee 14 % Beemdlang 14 % Veldbeemdgras 3 %..
92,03
Graszaad Horsemaster

Graszaad Horsemaster

Bij SikkemaSebaldebueren vind u Graszaad HorsemasterHorseMax is het juiste grasmengsel voor de paardenweiden:is niet te eiwitrijkis voldoende structuurrijkis geschikt voor het kort afgrazenis smakelijk maar niet te suikerrijkEen paard graast het..
123,40
Graszaad Speelgazon

Graszaad Speelgazon

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Graszaad SpeelgazonTopgreen speelgazon is het ideale mengsel voor de inzaai van gazons die intensief betreden worden. Het aandeel Engels raaigras zorgt voor een snelle vestiging, waarna jet roodzwenk juist zorgt voor de..
111,52
Hennepstrooisel

Hennepstrooisel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Hennepstrooiselwordt o.a. gebruikt in paardenstallen.Hennepstrooisel wordt geteelt zonder gebruik van insecticiden of pesticiden gebruikt. Een uitgekiende verwerkingswijze zorgt voor een constante en stofvrije A-kwalite..
8,28
houtvezel 20kg

houtvezel 20kg

Bij SikkemaSebaldeburen is ook houtvezel 20kgWordt gebruikt als stalstrooisel bij o.a. paarden, rundvee, pluimvee en konijnen.Houtvezels vormen een restproduct, dat vrijkomt bij machinale houtbewerking. De houtkrullen zijn stofarm. Dat is van belang ..
9,32
houtvezel 24kg

houtvezel 24kg

Bij SikkemaSebaldeburen is ook houtvezel 24kgWordt gebruikt als stalstrooisel bij o.a. paarden, rundvee, pluimvee en konijnen.Houtvezels vormen een restproduct, dat vrijkomt bij machinale houtbewerking. De houtkrullen zijn stofarm. Dat is van belang ..
7,90
ijzersulfaat

ijzersulfaat

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook ijzersulfaat wat een goede mos bestrijder is.IJzersulfaat heeft een sterk effect tegen mos in het gazon. U kunt ijzersulfaat gebruiken de kleur van het gras te bevorderen en het mos tegen te gaan.Toepassing: Strooi ..
24,08
Kali 60

Kali 60

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kali 60Kaliumhoudende meststofEen universeel chloridehoudende kalimeststof.Gehalte: 60% K2O..
16,46
Kalkstikstof

Kalkstikstof

Bij SikkemaSebaldeburen vind u KalkstikstofKalkcyanamide is een milieuvriendelijke meststof met meervoudige werking, en behoort tot de in de EG toegelaten meststoffen. Op grond van zijn bijzondere samenstelling verzorgt kalkcyanamide de planten op id..
30,01
Kieseriet gekorreld

Kieseriet gekorreld

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kieseriet gekorreldMagnesium en zwavel meststofGehaltes: 25% Mgo + 50% SO3..
12,22
Kippenmestkorrel

Kippenmestkorrel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kippenmestkorrel.Natuurproduct uit gedroogd kippenmest voor uw plant en voor een actief bodemleven. Tevens milieuvriendelijk met een hoog kalkgehalte en is rijk aan spoorelementen en moswerend. De korrel (3 - 4mm groot)..
18,94
Koolzaadstro Gehakseld

Koolzaadstro Gehakseld

Voor actuele prijs kunt u het beste bellen met 06-36223656 Bij SikkemaSebaldeburen vind u Koolzaadstro GehakseldWordt gebruikt als stalstrooisel bij paarden en als effectieve structuurbron bij rundvee.Koolzaadstro is sterk in opkomst. Van koolza..
7,30
Koolzaadstro Gemalen

Koolzaadstro Gemalen

Voor actuele prijs kunt u het beste bellen met 06-36223656 Bij SikkemaSebaldeburen vind u Koolzaadstro GemalenWordt gebruikt als stalstrooisel bij rundvee.Fijngemalen koolzaadstrovezel is zo fijn van structuur dat er geen prik meer in zit en zod..
7,30
Kornkali 40-6-4-12

Kornkali 40-6-4-12

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kornkali 40-6-4-12Kaliumhoudende meststof voor grasland en akkerbouwgewassenEen combinatie van kalium, magnesium, natrium en zwavel in één korrel.Gehaltes: 40% K2O + 6% MgO + 4% Na2O + 12% SO3..
15,06
Korrelkalk

Korrelkalk

Bij SikkemaSebaldeburen vind u korrelkalkDeze natuurlijke kalk is speciaal ontwikkeld voor gazon en sier- of moestuin. Door de gebruiksvriendelijke korrelvorm is een goede verdeling goed mogelijk. Strooien kan zowel met de hand gebeuren als met de st..
8,89
Mengmest 12-10-18

Mengmest 12-10-18

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Mengmest 12-10-18Universele meststof, geschikt voor zowel het gazon als de planten in de tuin. Regelmatig strooien, vooral in het voorjaar, zorgt zo voor mooie groene gazons en mooie tuinplanten.Garanties:12% N ( waarva..
17,24
Mengmest 15-15-15

Mengmest 15-15-15

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Mengmest 15-15-15Samengestelde meststofGehaltes: 15% N + 15% P2O5 + 15% K20..
18,51
Mestkorrel

Mestkorrel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u MestkorrelJardnio mestkorrel is zeer geschikt voor het gebruik in de groentetuin, de fruitteelt, de siertuin en op het gazon. Het is structuurverbeterend, stimuleert het bodemleven en voegt organische stof en voedingsel..
11,25
N-23

N-23

Bij SikkemaSebaldeburen vind u N-23De enkelvoudige meststof “N23-meststof voor grasland en gazon” is een universele stikstofmeststof. Waar de particuliere gebruiker voorheen Kalkammonsalpeter (KAS) strooide, kan vandaag N23 gestrooid wordenSamenstell..
12,34
potgrond universeel 70liter

potgrond universeel 70liter

Bij SikkemaSebaldeburen vind u potgrond universeel 70literDoor de optimale samenstelling van deze potgrond, is deze geschikt voor alle kamer- en terrasplanten. Deze potgrond is bovendien uitermate geschikt voor al uw balkon-, perk- en vaste planten.J..
9,56
Seferto Horse

Seferto Horse

Bij SikkemaSebaldeburen vind u ook Seferto Horse.Een uitermate geschikte meststof voor de paardenwei, mede door zijn matige stikstof en fosfaat gehalte.De stikstof komt langzaam vrij over een langere periode, hierdoor krijgt u een lager eiwit gehalte..
18,33
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 32