Bestel Stalstrooisels producten onlline bij Sikkema Sebaldeburen

Bestel Stalstrooisels producten

De beste Stalstrooisels producten

Stalstrooisels

Verfijnd zoeken

Hennepstrooisel

Hennepstrooisel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Hennepstrooiselwordt o.a. gebruikt in paardenstallen.Hennepstrooisel wordt geteelt zonder gebruik van insecticiden of pesticiden gebruikt. Een uitgekiende verwerkingswijze zorgt voor een constante en stofvrije A-kwalite..
8,61
houtvezel 20kg

houtvezel 20kg

Bij SikkemaSebaldeburen is ook houtvezel 20kgWordt gebruikt als stalstrooisel bij o.a. paarden, rundvee, pluimvee en konijnen.Houtvezels vormen een restproduct, dat vrijkomt bij machinale houtbewerking. De houtkrullen zijn stofarm. Dat is van belang ..
9,32
houtvezel 24kg

houtvezel 24kg

Bij SikkemaSebaldeburen is ook houtvezel 24kgWordt gebruikt als stalstrooisel bij o.a. paarden, rundvee, pluimvee en konijnen.Houtvezels vormen een restproduct, dat vrijkomt bij machinale houtbewerking. De houtkrullen zijn stofarm. Dat is van belang ..
7,90
Koolzaadstro Gehakseld

Koolzaadstro Gehakseld

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Koolzaadstro GehakseldWordt gebruikt als stalstrooisel bij paarden en als effectieve structuurbron bij rundvee.Koolzaadstro is sterk in opkomst. Van koolzaadolie kan brandstof gemaakt worden. Deze “groene” energie verkl..
7,79
Koolzaadstro Gemalen

Koolzaadstro Gemalen

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Koolzaadstro GemalenWordt gebruikt als stalstrooisel bij rundvee.Fijngemalen koolzaadstrovezel is zo fijn van structuur dat er geen prik meer in zit en zodoende ook een zacht ligbed vormt in de boxen. Door z’n fijnheid ..
7,14
Strokorrel

Strokorrel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u strokorrels.Rupabox is een natuurlijk stroproduct van 100% tarwestro in een korrel. In rupabox strokorrels bevinden zich geen ongedierte, parasieten en andere micro-organismen. Doordat de strokorrel snel afbreekt tot ..
8,56
Tarwestro gehakseld

Tarwestro gehakseld

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Tarwestro gehakseld.wordt o.a. gebruikt bij konijen, paarden en runderen.Strovezel is de traditionele bodembedekker van de stal. Voordat stro verpakt wordt in balen, wordt het stof zoveel mogelijk verwijderd. Een gunsti..
7,14
Tarwestro gemalen

Tarwestro gemalen

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Tarwestro gemalen.wordt o.a. gebruikt in rundveestallen en varkensstallen.Strovezel is de traditionele bodembedekker van de stal. Een gunstige eigenschap van het tarwestrovezel is de snelle vertering. Na uitmesting van ..
7,14
Vlas

Vlas

Afhaalprijs tijdelijk:Losse prijs  €4.95Halve pallet €4.65 (24 stuks)Volle pallet  €4.40 (48 stuks)Bij grotere bestellingen of prijzen kunt u altijd bellen. Bij SikkemaSebaldeburen vind u Vlas.Hèt ideale strooisel voor paardenboxen en ..
6,49
Zaagsel

Zaagsel

Voor actuele prijs kunt u het beste bellen met 06-36223656 Bij SikkemaSebaldeburen vind u ZaagselEerste klas schoon zaagsel, uitstekend te gebruiken bij rundvee en varkens (biggen).Zaagsel is het overbekende restproduct van de houtverwerkende in..
121,00
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10