Bestel Kalf producten onlline bij Sikkema Sebaldeburen

Bestel Kalf producten

Kalf image

De beste Kalf producten

Kalf

Fokmelk-super

Fokmelk-super

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Fokmelk-superLavor Fokmelk-Super is een hoogwaardige melk, op basis van magere melkpoeder.“Een goed verteerbare melk”, geeft een optimale ontwikkeling en een hoge dag groei. Deze fokmelk is ook geschikt voor vleesrassen..
39,24
Kalverkorrel totaal

Kalverkorrel totaal

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kalverkorrel totaalDeze kalverkorrel is uitermate geschikt voor jonge kalveren van ca 4-16 weken.Lavor kalverkorrel-totaal is samengesteld voor kalveren van 4 tot 16 weken. Bevat alle noodzakelijke vitaminen en minerale..
9,97
Kalvermuesli

Kalvermuesli

Bij SikkemaSebaldeburen vind u KalvermuesliLavor Kalvermuesli-Start is speciaal samengesteld voor jonge kalveren in de leeftijd van 0 tot 4 weken.Lavor kalvermuesli is een zeer smakelijk produkt voor de start van het kalf. Het produkt bevat een hoog ..
13,52
Kalveropfokkorrel

Kalveropfokkorrel

Bij SikkemaSebaldeburen vind u Kalveropfokkorrel.Opfokkorrel voor kalveren van 0 tot 6 weken.Lavor kalveropfokkorrel is samengesteld voor jonge kalveren van 0 tot 6 weken. De opfokkorrel is bijzonder smakelijk, licht verteerbaar en bovendien voedzaam..
10,13
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4